Fresh sommerhud med Dr. Greve pharma Vitamin C.

8 steg til en fresh sommerhud

Mens du leter frem sandaler og sommerkjoler, har vi hentet frem 8 tips til en lettere hudpleierutine for en fresh og glødende sommerhud.
Del på facebook

Lett solkysset, myk og jevn sommerhud. Det er klart det er mulig! Sommervarmen gjør litt av hvert med huden vår, men med disse tipsene kan du gjøre huden din klar for å stråle hele ferien.

1: Solkrem, solkrem, solkrem!

OK, vi begynner med noe du har hørt tusen ganger før: Husk å beskytte huden din mot de skadelige UV-stråler fra solen! Har du dårlige minner av seig og hvit solkrem? Heldigvis har utviklingen tatt noen kvantesprang de siste årene, og moderne solkrem gjør deg verken blank eller klissete. UV-stråling kan føre til tidlige aldringstegn, rynker, pigmentflekker, hudkreft – og solbrenthet, så det er ikke uten grunn at du har hørt dette rådet før.

Og du? Du blir selvsagt brun selv om du bruker solkrem!

Tips: Bruk gjerne en farget dagkrem med solfaktor hele året – og en solkrem med ekstra høy faktor når solen skinner som mest.

2: Hold deg kald

Svette gir deg ikke bare irriterende ringer under armene – det kan være veldig irriterende for huden din også. Spar de lange løpeturene til kvelden, hold deg i skyggen og hold hodet kaldt med noen pauser innendørs. Dette minimerer også eksponering for solens UV-stråler.

3: Ikke glem å rense ansiktet

Morgen, kveld – og gjerne midt på dagen, hvis du har badet eller blitt skikkelig svett. Bruk en myk og mild skumrens som ikke stripper huden for fuktighet. Dr. Greve pharma renseskum fjerner skånsomt sminke, solkrem og urenheter, og inneholder provitamin B5 som bevarer fuktigheten, slik at du får en frisk og velpleid sommerhud.

4: … og eksfoliere!

Døde hudceller og smuss vil ikke bare tette porene, men også gjøre huden gusten. Gi huden din en mild skrubb noen ganger i uka, så får du en sunn hud som er glattere, jevnere og ser friskere ut.

5: Bading er gøy – og uttørkende

Ja, det blir mye bading om sommeren – men det er ikke like oppkvikkende for huden din som det er for deg. Salt- og klorvann tørker ut huden. Rens derfor alltid ansiktet etter en tur på stranda eller i bassenget – og ikke glem ny fuktighetskrem og solkrem!

6: Tilfør fuktighet

Gjenta etter oss: Ansiktet trenger fuktighetskrem også i varmen! Det er kanskje lettere å droppe ansiktskrem på sommeren fordi huden ikke kjennes like akutt tørr ut som på vinteren – men det er ikke å anbefale. Huden din trenger fuktighet hele året, men gå gjerne for en lettere variant som trekker hurtig inn og som fungerer fint under solkrem.

Tips: Bruk en pleiende nattkrem mens du sover bort sommernatta, så våkner du til velfuktet ansiktshud og fornyet glød!

7: Vitamin C gir glødende sommerhud

Hudpleie med vitamin C er fantastisk året rundt – men sommeren er kanskje årstiden du vil få aller best utbytte av det. Vitamin C kan redusere pigmentering, jevne ut hudtonen, minimere fine linjer og booste hudens egen kollagenproduksjon. Visste du at dette vidundervitaminet er en kraftig antioksidant som også beskytter mot frie radikaler? Hele vitamin C-serien vår vil styrke, pleie og fukte huden – og sørge for en vakker sommerhud med mye glød.

8: Legg sminkeveska bort

Gi huden din en skikkelig ferie fra dekkende foundation og pudder. Holder du ansiktet renset, hydrert og beskyttet, vil den naturlige sommerhuden kunne stråle.

Og savner du litt ekstra glød, kan du jo prøve vår dagkrem med vitamin C. Den inneholder naturlige lysreflekterende pigmenter som gjør at du både ser og føler deg fresh og sommerfin.

God sommer!

FÅ FLERE HUDPLEIETIPS HER