Dr. Greve pharma Vitamin C Overnight mask.

Høstens deiligste ansiktsmaske

Store strikkegensere og stearinlys hører høsten til, men med sesongskifte og kjølig luft kommer også tørr hud som trenger godt med fuktighet og pleie. Prøv vår ansiktsmaske som gir en ekstrem fuktboost gjennom natten.
Del på facebook

Sommerens late og lyse dager er forbi, og en frisk, men rå luft møter oss på morgenen når vi går ut døren. Og selv om en ny sesong er godt for sjelen, så er ikke overgangen alltid like snill mot kroppen. Tørr hud er for mange en kjent utfordring når det går mot høst og vinter, men riktig hudpleie kan være til god hjelp for å unngå nettopp dette.

For en friskere hudtone og fornyet glød

I en travel hverdag kan det være vanskelig å finne tid til litt egenpleie – men vi trenger det! Dr. Greve pharma Vitamin C Overnight Mask er perfekt for deg som drømmer om litt ekstra fukt og pleie til huden denne høsten. Ansiktsmasken virker over natten, og sørger for at du kan våkne til en godt fuktet hud med en frisk glød. Overnight Mask inneholder sheasmør og glyserin. Den stimulerer cellefornyelsen, og gir en ekstrem fuktboost gjennom natten.

Slik bruker du ansiktsmasken

Som med alle ansiktsmasker (egentlig alle hudpleieprodukter) vil du få best resultat når du begynner med å gjøre huden mottakelig. En god renserutine legger selve grunnlaget for at man får et synlig resultat av påfølgende hudpleie.

Velge en rens som passer hudtypen din for å få et best resultat. Det kan være greit å vite at huden forandrer seg gjennom årstidene og derfor kan man i mange tilfeller endre rens etter hudens aktuelle tilstand og behov.

Etter å ha renset huden, påfører du en generøs mengde på renset ansikt og hals. Smør inn med sirkulære bevegelser og la masken sitte så lenge du vil. Vi anbefaler å la den virke over natten for best resultat, men du kan også skylle den av etter 20 minutter om du ønsker en hurtig fuktboost.

Tips: Påfør masken over nattkremen din før du legger deg for ekstra fukt og pleie gjennom natten.

Andre gode tips til hudpleierutinen i høst

  • Selv om kalenderen viser at det er høst, bør ikke solkremen forsvinne fra hudpleierutinen din. Selv om solen ikke er like sterk, bør du fortsatt smøre huden med i hvert fall SPF 15.
  • Gi sminkekostene dine en real rengjøring. Vask sminkekostene med Zalo og la de tørke flatt over natten. Rene sminkekoster gir et helt annet resultat. I tillegg sørger du for at sminkepungen ikke blir en bakteriebombe.
  • Ikke følg alle hudpleietrender du kommer over, for det er sjeldent en trend passer til enhver hudtype. Velg heller produkter som passer huden din i den aktuelle tilstanden.

FÅ FLERE HUDPLEIETIPS HER