Dr. Greve pharma hudpleieserie for glødende hud.

Sånn får du glødende hud

Glødende hud = sunn hud. Og for at ansiktet ditt skal få en nydelig, frisk glød, må du gi den rikelig med pleie og fuktighet.
Del på facebook

Ok, vi innrømmer det: Vi brenner for glødende hud.

Det er lett å jukse seg til glødende hud. En kjærestetur til Marbella eller et par timer ved bassengkanten sammen med familien i Sør-Frankrike gjør susen. Men det er dyrt å reise.  Og nei, utenlandsturer er ikke løsningen. Det er heller ikke flere lag med selvbruningskrem. Den gode nyheten er at sommergløden kan faktisk oppnås innenfor fedrelandets grenser. Og enda bedre: Den er ikke væravhengig. Så her kommer våre aller beste tips for å få ansiktet ditt til å skinne (på den bra måten!)

Bli kjent med huden din

Er den sensitiv, tørr, fet – eller kanskje en kombinasjon? For å gi huden din det den trenger, må du vite hva den mangler. Først da kan du få en glødende hud.

Gi huden din fuktigheten den fortjener

Fukt er gjerne nøkkelen til å få glødende hud. Bruk ansiktsprodukter som er tilpasset hudtypen din, som beskytter og pleier. Vår vitamin C-serie består av milde produkter for alle hudtyper, og gir deg en naturlig glød.

Vitamin C gir glød til ansiktet

Vitamin C er glød på tube, flaske og krukke! Vitaminet er en kraftig antioksidant som bekjemper gusten hud, reduserer aldringstegn og øker cellefornyelsen slik at huden fremstår jevn og strålende. Alle produktene i serien – fra fuktmaske til toner – utfyller hverandre og gir rikelig med pleie gjennom hele hudpleierutinen – og hele døgnet.

Vitamin C serum med dropper er et fuktserum som du kan bruke på flere måter:

  • Enkel punktpåføring på områder som trenger ekstra pleie
  • Tilsett noen dråper i sminken din for glødende hud
  • Tilsett i dagkrem for en skikkelig fuktboost
  • Bruk under nattkrem eller nattmaske for en ekstra nydelig morgen

Hudpleie med vitamin C er spesielt gunstig for å få en strålende vakker sommerhud.

Skjønnhetssøvn

Det er ikke bare du som føler deg ekstra opplagt etter en god natts søvn – det gjør huden din også! Legg deg tidlig, så rekker huden din å hente seg inn etter dagens påkjenninger. Det vil gi både deg og huden din glød gjennom hele dagen.

Om natten henter huden seg inn igjen ved å blant annet fornye celler og reparere bindevev. For at huden skal ha de beste forutsetningene til å klare dette, er det viktig å rense den for smuss og sminke, samt å påføre en rik og pleiende nattkrem før du legger deg.

Tips: Ikke tid til å dra på spa? Ikke noe stress! Dr. Greve pharma Vitamin C Overnight Mask stimulerer cellefornyelsen, og gir en ekstrem fuktboost gjennom natten.

Se etter hyaluronsyre!

Uansett alder og hudtype: Er du på jakt etter en myk og strålende hud, må du se etter hudpleieprodukter med hyaluronsyre! Enkelt fortalt er det et naturlig sukkermolekyl som binder vann og opprettholder fuktighetsbalansen i huden – og en godt fuktet hud vil også ha mer glød og overskudd. Hyaluronsyre vil gi en mer elastisk hud og gjøre fine linjer og rynker mindre synlige. Både Vitamin C serum med dropper og Vitamin C Glow toner inneholder denne fantastiske ingrediensen.

Ansiktsskrubb gir glødende hud

Gusten hud trenger gjerne et lite dytt – bokstavlig talt. Døde hudceller kan gi en grå, livløs og ujevn hudtone. Fjern døde hudceller med en ansiktsskrubb noen ganger i uka. Husk at ansiktspeeling kan være ganske belastende på sensitiv ansiktshud, så bruk forsiktige bevegelser.

Rens ansiktet

Hver morgen og kveld – gjerne med en mild ansiktsrens med AHA-syre. Bruk litt ekstra tid på renserutinen, og gi deg selv en deilig ansiktsmassasje i samme slengen. Jobb rensen inn med myke fingertupper for å få blodet til å bruse – det gir glødende hud!

Glødende hud under sminken

Begynn alltid sminkerutinen din med en god rens, og la serum og fuktighetskrem trekke godt inn før du påfører sminken. Vår dagkrem med naturlige lysreflekterende pigmenter gir huden ekstra utstråling under sminken. Påfør den gjerne også på hals og bryst.

Tips: Vil du ha en mer naturlig look? Bland dagkremen med foundation for å la din naturlige glød skinne gjennom.

Få flere hudpleietips her