Dr. Greve pharma Vitamin C serum gjør huden klar for våren.

Hello spring! Er huden din klar for våren?

Det er fantastisk deilig, men etter en vinter pakket inn i ullpledd og masse klær trenger du kanskje en liten boost for å bli klar for å vise deg frem i vårsolen. Her får du 4 gode tips til huden som du kan ta med deg inn i våren.
Del på facebook

1. Peeling

Peeling av huden er en essensiell del av en hudpleierutine. Hudcellene våre er i konstant bevegelse opp fra basalcellelaget, der de nye hudcellene produseres. På vei opp mister cellene kjernene sine og dør.
Døde hudceller har som funksjon å danne et beskyttende lag mot omverdenen, men dersom laget av døde hudceller blir for tykt, vil huden se grov og gusten ut. I tillegg vil porene tettes fortere og urenheter oppstår raskere. Aktive hudpleiende ingredienser du smører på huden, vil heller ikke kunne trekke godt inn.

Ved peeling av huden fremmer du hudfornyelsen, og huden vil se friskere og sunnere ut. I tillegg stimuleres blodsirkulasjonen og huden ser umiddelbart freshere ut. Peeling er altså det beste trikset når du ønsker litt ekstra glød på 1-2-3.

2. Solbeskyttelse

Solen – den som varmer og føles så ubeskrivelige deilig etter en lang vinter. Endelig kan vi hige etter en gylden farge på den gustne vinterhuden. Men dessverre er også den flotte, gode solen som varmer og føles så deilig på kroppen, en fiende. Eksterne faktorer som sollys og ulike former av forurensning, kan nemlig påvirke hudens aldring.

Bruk en dagkrem med SPF og vitamin C for å beskytte deg mot solen – hver dag!

3. Hudpleierutine og produkter

Når så høy prosent av aldring skyldes ytre faktorer, er det mye du kan gjøre for å ta vare på huden din, og det beste av alt er at det er veldig enkelt.
Noe av det beste du kan gjøre for din hud er å ha daglige hudpleierutiner med produkter som inneholder aktive ingredienser. Ved bruk av antioksidanter (vitamin A, C og E) og høy solfaktor reduseres frie radikaler som kan forårsake hudaldring.

Gå til innkjøp av et serum som inneholder C-vitamin, og bruk dette sammen med en solkrem med høy faktor, så kan du være ute med god samvittighet når solstrålene titter frem.

4. Selvbruning

Selvbruning er et magisk våpen for å få litt etterlengtet glød i huden uten eksponering av UV-stråler. Peel huden godt før du jevnt påfører selvbruningen, så er du nærmest garantert en fin og jevn hudtone.

FÅ FLERE HUDPLEIETIPS HER