Dr. Greve Pharma anti-age hudpleieprodukter.

Hudpleieguide: Riktige produkter for din alder

Alder er bare et tall, sies det, og vi feier det bort som et ubetydelig støvkorn og negativ påminnelse av tiden som er forbi. Men dette tallet, i hudpleiesammenheng, er noe vi heller bør omfavne. Hvorfor det, spør du? Fordi det forteller oss hva huden vår trenger og hvordan vi bør pleie den.
Del på facebook

Hva bør du tenke på når du skal velge hudpleieprodukter for din alder? Det finnes selvfølgelig produkter som fungerer uansett – tenk rensemousse og en god fuktighetskrem – men noen ingredienser er allikevel viktigere enn andre i ulike faser av livet. Her er hudpleierutine steg for steg basert på alder og typiske hudutfordringer.

Hudpleieprodukter for din alder: De glade 20-årene

Huden din er på sitt høydepunkt i tjueårene. Dette er tiden for å forebygge, så smør deg godt inn med solkrem og se etter produkter med UV-beskyttelse. Dr. Greve pharma farget dagrem SPF 15 og Dr. Greve pharma dagkrem Vitamin C SPF 25 skjermer huden mot ødeleggende UVA- og UVB-stråler.

I tillegg til solbeskyttelse, er antioksidanter alfa og omega i tjueårene.

Antioksidanter bekjemper frie radikaler fra solen, forurensing og stress, slik at huden din holder seg sunn og ung, forklarer Mia Holden, kjemiker og produktutvikler for Dr. Greve pharma.

Antioksidanter hjelper deg, med andre ord, og ivareta alt du elsker ved huden din i tjueårene.

30-årene: Forebygge, forebygge, forebygge!

I tredveårene begynner ting dessverre å gå nedover. Huden mister litt av sin elastisitet og de første fine linjene dukker opp rundt øynene. Fukt blir et mye større behov enn før. Men fortvil ikke! Dette er tiden for å investere i anti-age produkter som holder aldringstegnene i sjakk.

Hudpleieprodukter med vitamin C er et godt valg for å gi huden en skikkelig fuktboost og ekstra glød. Se også etter hudpleieprodukter som inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en kraftfull fuktighetsgivende ingrediens som bidrar til å glatte ut huden og gjøre rynker mindre synlige.

Dr. Greve pharma Anti-age Serum inneholder hyaluronsyrer som hjelper å gi fukt og fasthet til huden. I tillegg stimulerer det hudens egen evne til å produsere og beholde hyaluronsyre.

RELATERT: Fordelene med hyaluronsyre

Dersom du tok litt for lite hensyn til sola i tjueårene, kan dette begynne å gi utslag på huden din nå. (Det som skjer på Granca, forblir ikke på Granca.) Men selv om tegn til solskader kan vise seg i tredveårene, er det aldri for sent å beskytte huden din mot farlige solstråler og unødvendig aldring. Velg solkrem med høy solfaktor – SPF 30 eller mer.

40-årene: Bekjemp de synlige aldringstegnene

Sett fokus på øynene! I førtiårene blir aldringstegnene mer synlige i ansiktet. Huden rundt øynene er spesielt utsatt, siden den er tynnere og mer sensitiv enn resten av ansiktet. Invester derfor i en fuktighetsgivende og oppstrammende øyekrem.

Dr. Greve pharma Anti-age Øyekrem er spesielt utviklet for å redusere linjer og rynker i området rundt øynene. Den inneholder N-peptider, som bekjemper aldringstegn og gir en fastere hud, og hydra-vital, som bidrar til å holde på hudens naturlige fuktighet.

Hudpleieprodukter for din alder: Velfuktet hud i 50-årene

I femtiårene handler det om å holde huden godt hydrert. På denne tiden er huden betydelig tørrere og mer gusten enn tidligere i livet. Du trenger derfor hudpleieprodukter som fukter og mykgjør ordentlig.

Dr. Greve pharma Anti-age Nattkrem er et godt valg for deg som er femti-pluss og vil velge hudpleieprodukter for din alder. Denne nattkremen tilfører godt med fukt, slik at du våkner med følelsen av frisk, fornyet hud hver morgen. N-peptider, nutri-vital og hydra-vital bekjemper aldringstegn og gir næring til huden slik at den oppleves myk og spenstig.

Pigmentering er også vanlig etter at du har passert overgangsalderen. Da kan et C-vitamin serum, som gir en jevnere hudtone, være til hjelp. C-vitamin eksfolierer huden, og hjelper deg å bevare gløden. C-vitamin lysner også eksisterende pigmentflekker og arr, og fungerer forebyggende mot pigmentering. For full effekt, bruk serumet sammen med anti-age produkter.

RELATERT: Hudpleie for aldrende hud

RELATERT: Derfor trenger huden din C-vitamin

Få flere hudpleietips her