Alle hudtyper

Hudpleieprodukter du kan bruke uansett hudtype

Jakten på fin hud er en evig dans som endrer seg etter sesong, livsstil og alder – og vi krysser alle fingre for å ha fått gode gener når det gjelder urenheter, linjer og rynker. På veien dulter vi borti produkter tilpasset enhver anledning og utfordring. Så hvilke hudpleieprodukter skal man velge? Handler alt om hudtype?

Hudpleieprodukter som passer til alle. Foto.

Svaret er nei. Det finnes hudpleieprodukter som passer til alle – uansett alder og antall urenheter. Og her får du noen av dem:

En rens for alle

Å rense huden daglig er must. Ikke bare for å bli kvitt gammel sminke og forurensninger, men også for at hudpleieprodukter du bruker skal virke optimalt. Dr. Greve pharma Rensevann Micellar fjerner skånsomt sminke, renser huden og etterlater den myk. Rensevannet inneholder provitamin B5 som gir en pleiende etterfølelse, og produktet er dermatologisk testet.

Må-ha skrubb

Å eksfoliere er viktig for å holde huden frisk og fin. Dr. Greve pharma Ansiktsskrubb er uunnværlig i baderomsskapet, spesielt når huden ser og føles litt gusten ut. Ansiktsskrubben inneholder naturlige korn som effektivt fjerner døde hudceller og gir en glattere og jevnere hud. Huden din blir myk og frisk med en naturlig glød. Skrubben er uparfymert og dermatologisk testet.

Serum uansett utfordring

Når du velger serum bør du tenke etter om du har noen spesielle utfordringer med huden – for det finnes nemlig serum for enhver hudutfordring. Men noe vi alle har godt av er serum med vitamin C. Dr. Greve pharmas vitamin-C serum passer alle hudtyper, og er utviklet for å gi huden fuktighet, samtidig som den reduserer tegn til aldring.

I tillegg til vitamin C, inneholder serumet også AHA-syre og provitamin B som gir huden en intens fuktighetsboost. Serumet er dermatologisk testet og uparfymert – og passer derfor alle hudtyper.

Dagkrem med sommerglød og solfaktor

Er det én ting som er trist med å bo i Norge så er det når brunfargen og gløden fra sommeren forsvinner. Da finnes det heldigvis fargede dagkremer for å gi huden et hint av sommer. Dr. Greve pharma Farget Dagkrem SPF15 gjør akkurat dette.

Den inneholder vitamin E, gir fuktighet til huden gjennom hele dagen, samtidig som den dekker over ujevnheter og gir naturlig glød. I tillegg er den utstyrt med SPF15 UVA/UVB, slik at du er ekstra beskyttet mot solen.