Alle hudtyper

Dette er hudpleierutinen Linnea sverger til

Etter et svangerskap med dårlig hud, prøvde småbarnsmamma Linnea Wagnerius «alt» som finnes på markedet innen hudpleie. Redningen fant hun i Dr. Greve pharma-produktene. Her kan du lese om hudpleierutinen hennes.

Linnea sin hudpleierutine. Foto.

– Jeg har kjøpt produkter fra flere store, kjente merker innen hudpleie til flerfoldige tusen kroner tidligere, og det verste er at effekten ikke alltid har vært den beste, forteller Linnea, som i likhet med kvinner flest er opptatt av å holde huden ren og ung så lenge som mulig.

Fikk anbefalt Dr. Greve

I 2018 gikk Linnea gravid, og var bekymret for at huden hennes ville ende slik som i forrige svangerskap; uren og kvisete. En venninne anbefalte henne å gå på apoteket for å få eksperthjelp.

– På apoteket ble jeg anbefalt produktene fra Dr. Greve pharma. Ettersom jeg har brukt Dr. Greve i mange år, også på barna mine, visste jeg at produktene er trygge, så jeg kjøpte hele hudpleieserien, forteller Linnea, og fortsetter:

– Jeg har falt helt for skrubben, rensevannet og dagkremen.

Som mamma til to barn på syv og ett år, har hun ikke mange minutter daglig til egenpleie. Men den lille renserutinen morgen og kveld tar hun seg alltid tid til.

Dette er hudpleierutinen til Linnea

Morgenrutine

Flere ganger i uken starter renserutinen med ansiktsskrubb. Dr. Greve pharma ansiktsskrubb passer alle hudtyper og inneholder naturlige korn som fjerner døde hudceller og gir en glattere og jevnere hud.

Deretter renser Linnea huden med Micellar rensevann for alle hudtyper som renser godt og etterlater huden myk.

Etter en ordentlig god renserutine påfører hun produkter som tilfører huden fuktighet. Huden blir myk og får en sunn glød med dagkrem for tørr hud. Den gir intens og langvarig fuktighet til huden.

Rundt øynene bruker hun øyekrem som nedtoner mørke ringer og minsker tretthetstegn for et mer våkent blikk.

Kveldsrutine

En god renserutine er viktig om kvelden for å fjerne smuss, forurensing og døde hudceller som har samlet seg på hudoverflaten i løpet av dagen.

Linneas rutine starter med renseskum for normal hud. Den inneholder provitamin B og hudens naturlige fuktighetsbevarende stoffer, AHA-syre og karbamid, som hjelper huden å opprettholde fuktighetsbalansen.

Deretter bruker hun Micellar rensevann for å fjerne sminke og renser huden. Rensevannet inneholder provitamin B5 som gir en pleiende følelse.

Til slutt påfører hun nattkrem for tørr hud. Kremen inneholder karbamid, AHA-syre og ceramid som gir langvarig fuktighet og næring til huden i løpet av natten.

Rense huden
Foto: Schibsted Partnerstudio

Merker stor forskjell på huden

Etter Linnea byttet til hudpleieserien fra Dr. Greve pharma, har hun fått tilbake den fine huden hun hadde før første graviditet. I tillegg har huden holdt seg stabil uten utbrudd siden hun begynte med serien.

– Jeg har brukt Dr. Greve pharma slavisk, og holdt meg til den samme serien. Det har gjort underverker, sier hun, og trekker spesielt frem at hun har fått en ekstra glød.

Hudpleie som funker

Mia Holden er kjemiker og produktutvikler for Dr. Greve pharma, og utvikler alle produktene på Skøyen i Oslo. Hun forklarer at alle hudtyper har ulike kjennetegn og behov. Tørr hud trenger tilførsel av fett, mens en fet hud trenger tilførsel av fuktighet, men minimalt med fett.

– For at hudpleierutinen skal gi ønsket resultat, er det avgjørende å ta hensyn til disse forskjellene og velge produkter tilpasset din hudtype, sier Mia.

Produktene i de ulike Dr. Greve pharma-seriene inneholder flere aktive ingredienser med dokumentert effekt. Den effektive produktene er grundig testet og selges eksklusivt på apotek.

– Vi fokuserer på å gi deg akkurat det du trenger, og bruker smarte ingredienser som har flere virkninger. Vi har også fokusert på kostnadseffektiv emballasje, som tuber og pumpeflasker, som både gir god effekt og god pris, sier Mia.

Mange synes ofte det er vanskelig å finne produkter som passer for seg, og kanskje er det ord og ingredienser man ikke forstår effekten av. Syns du det samme? I serien fra Dr. Greve pharma er det enkelt å se hva de aktive ingrediensene er – og hva de gjør!