Vitamin C serien fra Dr. Greve pharma gir huden ekstra utstråling

Dr. Greve pharma hudpleieserie med vitamin C!

Vår nye hudpleieserie gir huden din ekstra påfyll av vitamin C, fukt, jevnere hudtone – og ekstra mye glød!
Del på facebook

Vitamin C-serumet vårt har helt siden lansering vært en av bestselgerne våre. Og nå får den endelig godt selskap! Vår nye hudpleieserie er proppet med aktive ingredienser og gir huden din fukt og ekstra påfyll av vitamin C for jevn hudtone – og mye glød!

Alle produktene i hudpleieserien inneholder ekstrakt av tindved og grapefrukt, som er kjent for høyt innhold av vitamin C.

Hvorfor har vi vitamin C i hudpleie?

Det er ikke en hemmelighet at vitamin C er en populær ingrediens i hudpleie for tiden. Kroppen vår kan ikke danne vitamin C, men må få det tilført. Derfor er det gunstig å inkludere vitaminet også i din daglige hudpleierutine.

Huden vår har stort utbytte av å få tilført c-vitamin i form av for eksempel ansiktskrem, serum og ansiktsmaske, og absorberer næringen umiddelbart. Det gir raske resultater i form av jevn hudtone, synlig fastere hudstruktur, mye fukt og en velpleid og behagelig ansiktshud som gløder av sunnhet.

Frie radikaler?

Vitamin C er en antioksidant som uskadeliggjør frie radikaler. Disse frie radikalene kommer av påkjenninger som UV-stråling og forurensing, og kan gjøre stor skade på huden. Et resultat kan være tidlige aldringstegn, pigmentflekker, gusten hud og ujevn hudtone. Påfører du produkter med c-vitamin kan du ikke bare uskadeliggjøre de frie radikalene, men også stoppe og forbedre hudskader som alt har oppstått. Huden vil kunne både se og kjennes sunnere, jevnere og friskere.

Så… Møt vår nye hudpleieserie!

Produktene i den nye serien vår utfyller og komplimenterer hverandre – men under utviklingen og testingen fant vi også flere alternative måter å bruke dem på. Nå skal du endelig få møte dem – og vi deler gjerne våre hemmelige triks med dere!

Dr. Greve pharma Vitamin C Glow toner.

Vitamin C Glow toner

setter tonen! Den prepper huden før serum og ansiktskrem. Du vil se at den gir huden en frisk glød – akkurat som navnet lover. Hyaluronsyren sørger også for fukt.

Påfør på renset hud med en bomullspad morgen og kveld. Den skal ikke skylles av.

Tips: Sett toneren i kjøleskapet før bruk, så gir den en ekstra lindrende effekt på huden.

Dr. Greve pharma Vitamin C Serum med dropper.

Vitamin C Serum med dropper

gir huden en intens fuktboost og etterlater huden glødende. Inneholder allantoin som virker beroligende på huden og hyaluronsyre som gir fukt og fasthet. 1-2 dråper av serumet kan også brukes som en booster i ansiktskremen din for å gi ekstra glød, og for å bygge opp toleransen for c-vitamin. Dersom du har sensitiv hud, anbefaler vi vårt andre vitamin C-serum som er spesielt tilpasset denne hudtypen.

Påfør på renset hud. La det trekke godt inn før du avslutter med dagkrem eller nattkrem.

Tips: Sliter du med pigmentering, kan du påføre serumet direkte på pigmentflekkene for å redusere synligheten.

Dr. Greve pharma Vitamin C Dagkrem.

Vitamin C Dagkrem

er en lett og myk ansiktskrem med betain. Det er et av hudens naturlige fuktighetsbevarende stoffer som sørger for fukt, fukt, fukt. Kremen bekjemper gusten hud, opprettholder fuktbalansen og jevner ut hudtonen. I tillegg er den tilsatt lysreflekterende – og helt naturlige – pigmenter av ulike mineraler som gir ekstra glød og utstråling. Påfør på renset hud hver morgen.

Tips: Bland dagkremen i foundationen din for en glødende og naturlig look. Prøv den også som en primer under sminke – de lysreflekterende pigmentene skinner gjennom og gir ekstra glød.

Dr. Greve Pharma Dagkrem med vitamin C og solfaktor

Vitamin C Dagkrem med SPF 25

er en multifunksjonell dagkrem med vitamin C og solfaktor. Kremen beskytter mot UV-stråler, bidrar til å forhindre aldringstegn, og tilfører masse fukt og glød. Påføres på renset hud hver morgen.

Tips: Les mer om produkter her

Dr. Greve pharma Vitamin C Nattkrem.

Vitamin C Nattkrem

pleier og fukter huden mens du sover søtt. Inneholder ceramider som styrker hudbarrieren og stimulerer huden til å holde på enda mer fuktighet. Peptider hjelper på pigmentering og gir en jevnere hudtone. Påføres på renset hud hver kveld.

Tips: Har du tørr hud som tørster etter pleie, kan du bruke nattkremen også på dagtid for ekstra fuktighet.

Dr. Greve pharma Vitamin C Overnight mask.

Vitamin C Overnight mask

er perfekt for deg som drømmer om litt ekstra fukt og pleie til huden. Denne ansiktsmasken virker over natten, og sørger for at du kan våkne til en jevnere hudtone med en frisk glød. Inneholder sheasmør og glyserin som gir rikelig med fukt. Påfør renset ansikt og hals. For best resultat anbefaler vi å la masken virke over natten, men den kan også skylles av etter 20 minutter hvis du bare trenger en hurtig fuktboost.

Tips: Påfør masken oppå nattkrem før du legger deg for ekstra fukt og pleie gjennom natten.

….

Alle produktene i Dr. Greve pharma Vitamin C-serien får du nå kjøpt hos Boots, Vitusapotek, Apotek 1, Ditt Apotek og Farmasiet!

Produkter med vitamin C