Dr. Greve pharma renseskum

Hudpleietips for festsesongen: Rens huden godt

Når året nærmer seg slutten, så kommer også alle de festlige anledningene også. Det blir alkohol, fet mat, mye sukker og mindre søvn. Det er ikke huden så veldig glad i. Den kan slå seg litt vrang og bli ekstra sensitiv. En god hudpleierutine blir derfor veldig viktig i festsesongen.
Del på facebook

Selv om huden ofte er tørr og mer sensitiv om vinteren så har den faktisk veldig godt av grundig rensing. Det kan høres litt bakvendt ut, men når man bruker gode renseprodukter så hjelper det huden å puste og absorbere bedre hudpleieproduktene du påfører etterpå.

Renset hud får pause om natten

Vi bruker gjerne litt ekstra sminkeprodukter under festsesongen og dette er det veldig viktig å få fjernet før man legger hodet på puten. Uansett hvor trøtt man måtte være etter festlighetene, så bør sminken fjernes før leggetid.

En optimal renserutine innebærer også en runde med peeling innimellom. Da vil får du fjernet litt mer døde hudceller, samtidig som du hjelper huden med å fornye seg. Ansiktsskrubb fra Dr. Greve pharma inneholder naturlige korn som skånsomt, men effektivt fjerner døde hudceller og gir en glattere og jevnere hud. Skrubben er parfymefri og passer alle hudtyper.

Her får du en oversikt over våre produkter for rens av ansiktet:

  • Renseskum for normal/kombinert hud rengjør uten å tørke ut huden. Skummet inneholder aktive ingredienser som bidrar til å opprettholde fuktighetsbalansen.
  • Micellar rensevann fjerner sminke, renser huden og etterlater huden med en pleiende følelse. Passer til alle hudtyper.
  • Ansiktsskrubb inneholder naturlige korn som effektivt fjerner døde hudceller og gir en glattere og jevnere hud. Skrubben er parfymefri og passer alle hudtyper.
  • Vitamin C Glow Toner styrker, pleier og fukter huden, slik at du får en friskere, fornyet glød i hudtonen din.

Nattkrem som jobber gjennom natten

Dagkremer og nattkremer er ikke det samme. Selv om de inneholder mye av de samme gode ingrediensene, har en nattkrem som oppgave å tilføre næring og fuktighet under reparasjonsprosessen huden går gjennom.

Nattkrem er det siste steget i kveldsrutinen. Påfør den alltid etter renset hud – og gjerne etter serum også. Velg en nattkrem som passer hudtypen din. Oversikten over nattkremer fra Dr. Greve pharma finner du her.

FÅ FLERE HUDPLEIETIPS HER