Alle hudtyper

Hvordan velge dagkrem?

Huden er kroppens største organ og forteller deg faktisk hva den liker og ikke – når lyttet du til huden sist? La huden din velge dagkrem for deg.

Hvordan velge dagkrem? Foto.

Hvis du akkurat har investert i en dyr krem kan det være vanskelig å skilles fra den, selv om den egentlig ikke passer deg. Du tenker kanskje at den stikkende følelsen bare betyr at kremen virker og det vil gi seg. Føles kremen ubehagelig på huden så bør du stole på egen intuisjon og ikke bruke den. Det skal nemlig ikke være noe ubehag.

Ta utgangspunkt i hudtypen din når du skal velge dagkrem.

Dagkrem for tørr hud

  • Dagkrem for tørr hud inneholder karbamid som binder vann til det øverste hudlaget og styrker hudens evne til å ta vare på fuktigheten. I tillegg inneholder den AHA-syre som er vitenskapelig bevist å øke effekten av karbamid. Sammen gir disse ingrediensene en intens og langvarig fuktboost til huden.
  • Parfymefri dagkrem for tørr hud gir intens og langvarig fuktighet til huden. Dagkremen er uten parfyme, spesielt tilpasset tørr hud og dermatologisk testet.
  • Dagkrem for sensitiv hud er spesielt tilpasset hud som lett blir irritert. Den beroliger, beskytter huden og gir langvarig fuktighet. Kremen inneholder blant annet havreolje som har pleiende fettsyrer som styrker hudens barrierefunksjon.

velge dagkrem fra Dr. Greve Pharma

Dagkrem for normal/kombinert hud

  • Dagkrem for kombinert hud er en lett og mattende fuktighetskrem som passer kombinert hud. Den inneholder hyaluronsyre og matt-IQ. Hyaluronsyre sikrer riktig fuktbalanse i huden og tilfører huden fuktighet uten å gjøre den blank. Matt-IQ reduserer synlige porer og talgproduksjon.
  • Parfymefri dagkrem for normal/kombinert hud inneholder AHA-syre og vitamin E. AHA-syren tilfører fuktighet, forbedrer hudens evne til å opprettholde fuktbalansen og gir huden en sunn glød. Antioksidanten vitamin E beskytter huden.

velge dagkrem for normal/kombinert hud

Dagkrem for aldrende hud

  • Anti-age dagkrem inneholder N-peptider og hydra-vital som bekjemper aldringstegn og gir fukt og glød til huden. Hydra-vital har en filler-effekt som umiddelbart utjevner fine linjer, og bidrar til å holde på hudens naturlige fuktighet. Resultatet er en myk, mer glødende hud med mindre synlige rynker.

Dagkrem som passer alle hudtyper

  • Farget dagkrem med SPF15 inneholder vitamin E, holder huden fuktet hele dagen og gir en naturlig glød. Den jevner ut hudtonen og gjør fine linjer mindre synlige. Kremen er uparfymert og passer for alle hudtyper med lys/medium hudtone.