Glow toner fra Dr. Greve pharma.

Hvorfor bruke toner? Alt du trenger å vite

De færreste av oss har et nøytralt forhold til toner. Enten sverger du til det, eller så aner du ikke hva det er godt for. Vet du egentlig hva produktet skal brukes til? Her får du alt du trenger å vite om toner.
Del på facebook

La oss starte med the basics: Mange blander micellærvann og toner, som også er kjent som ansiktsvann. Vi forstår hvorfor man ofte tenker at det er samme produkt, men de bidrar faktisk med ulike funksjoner i hudpleierutinen din.

Hva er forskjellen på toner og micellærvann?

Micellærvann brukes til å rengjøre ansiktet. Hovedingrediensen er miceller, mikroskopiske partikler som tiltrekker seg sminke, olje og urenheter i huden, men ofte inneholder micellærvann også fuktighetsgivende ingredienser, som provitamin B5.

En toner vil gjøre delvis det samme, altså rense de siste restene av smuss og fett i ansiktet. Mens micellærvann er starten på renserutinen, vil toner avslutte den for den vil i tillegg gi huden næring, fukt og pleie samt klargjøre den for de neste produktene i hudpleierutinen din.

Vitamin C Glow Toner fra Dr. Greve pharma

Vår egen Vitamin C Glow Toner styrker, pleier og fukter huden slik at hudtonen blir friskere med fornyet glød. Reduserer synligheten av pigmentflekker i ansiktet.
Den inneholder vitamin C som har mange fordeler for huden. Det bidrar til jevnere hudtone som gløder av sunnhet. I tillegg har den hyaluronsyre som sørger for fukt.

Når du skal bruke toner?

Produktet kan brukes hver dag, og bør være en del av din daglige hudpleierutine. Det finnes mange ulike på markedet, noen eksfolierer og andre gir fukt og glød. Finn en som passer til dine behov.

Hvordan bruke toner?

  • Steg 1: Begynn med å rense ansiktet ditt.
  • Steg 2: Drypp litt toner på en bomullpad eller en gjenbrukbar pad. Du kan også bruke hendene om du foretrekker det, bare sørg for å ha rene hender.
  • Steg 3: Bruk sirkulære bevegelser for å massere produktet inn i huden.

Du skal ikke skylles produktet av etterpå. Gjenta morgen og kveld.

Vitamin C for glød

Husk å sjekke ut resten av Vitamin C-serien vår. Serien består av milde produkter for alle hudtyper. Alle produktene i serien utfyller hverandre og gir rikelig med pleie gjennom hele hudpleierutinen – og hele døgnet.

FÅ FLERE HUDPLEIETIPS HER