Mia Holden og Katinka Ervig Ledezma utvikler Dr. Greve pharma produkter.

Slik pleier ekspertene huden sin

Du får sikkert tips til hudpleieprodukter og rutiner av venner og bekjente, og kanskje noen av disse fungerer for deg også. Men hvilke hudpleierutiner har ekspertene – de som faktisk lager hudpleieprodukter? Det får du svar på her.
Del på facebook

Ikledd hvite frakker og vernebriller, står kjemikerne Mia Holden (32) og Katinka Ervig Ledezma (28) på laboratoriet vårt på Skøyen i Oslo. Her har de utviklet den nye hudpleieserien i apotek fra Dr. Greve pharma – og jobber videre med å utvikle og teste flere hudpleieprodukter for forskjellige hudtyper.

Riktig pleie for din hudtype

Til tross for spennende jobber er det kanskje mer interessant å vite hvilke produkter de som faktisk kan noe om hudpleie bruker. Derfor har vi spurt ekspertene våre om de kan fortelle om hudpleierutinene sine.

– Jeg starter med å rense huden om morgenen. Da bruker jeg micellar rensevann, før jeg påfører dagkrem for kombinert hud. I tillegg digger jeg den finkornete ansiktsskrubben, og bruker den tre til fire ganger i uken, sier Katinka.

Som en del av kveldsrutinen renser Katinka huden med renseskum for normal/kombinert hud, før hun påfører anti-age øyekrem og nattkrem for normal/kombinert hud.

Store forbedringer i hudkvaliteten

Hun forteller også at hun så størst forbedring i hudkvaliteten etter at hun begynte å rense huden skikkelig.

– Nå som jeg har funnet produkter jeg liker, og som er rimelige, har jeg begynt å rense huden min oftere. Det har resultert i en hud med mindre urenheter.

Katinka kan også avsløre at fuktbalansen i huden blitt bedre. Derfor anbefaler både hun og Mia å gå for en god rens og noe som gir ekstra fukt hvis man kun skal velge tre produkter fra serien.

– Bruk en dagkrem tilpasset huden din, og påfør denne både morgen og kveld. I tillegg bør du investere i både en god rens og et serum, råder kjemikerne.

Superprodukt som gir fuktighet

Mia forteller at hun har kombinert hud med fetere partier på hake og rundt nese, og tørrere hud i pannen.

– Jeg renser hele ansiktet nøye med renseskum om kvelden. Deretter påfører jeg vitamin C-serum i hele ansiktet for ekstra fuktighet uten fett. Så avslutter jeg med nattkrem for normal/kombinert hud, forteller hun.

Hun ønsker spesielt å trekke frem vitamin C-serumet som et av Dr. Greve pharmas superprodukter og bestselgere. Serumet er mildt, men gir masse fuktighet til tørst hud.

Aktive og effektive ingredienser som virker

Dr. Greve pharma er en effektiv og kompetent hudpleieserie. Det benyttes aktive ingredienser med bevist effekt, og alle produktene er grundig testet. Det er viktig at hvert eneste virkestoff passer sammen når man utvikler produktene, ellers vil man ikke klare å få ønsket resultat.

– Vi bruker blant annet karbamid, AHA, hyaluronsyre, provitamin B5 og vitamin E, som er essensielle ingredienser, og som går igjen i hele produktporteføljen, forteller Mia.

Selv om hudpleieserien inneholder aktive ingredienser og har dokumentert effekt, har vi klart å holde prisen nede – alle har en prislapp på under 250 kroner. Produktene selges eksklusivt hos Apotek1, Vitusapotek, Boots apotek, Ditt apotek og Farmasiet.no.

Er dyre produkter bedre?

– Hvis du har funnet dyre produkter som du liker og som du føler du har råd til, så er det ingen grunn til å slutte å bruke dem. Vi mener likevel at det er fullt mulig å oppnå like gode resultater med rimeligere produkter. Alle har ulike preferanser, og det viktigste er at man selv er fornøyd og opplever god effekt, avslutter Katinka.

Få flere hudpleietips her