Utvalgte hudpleieprodukter Dr. Greve pharma

Slik velger du riktige hudpleieprodukter

Unngå bitre bomkjøp med hudpleieprodukter som er dermatologisk testet og tilpasset din hudtype og behov.
Del på facebook

Det finnes et hav av hudpleieprodukter der ute. Og det er lett å drukne i flodbølgen av sminkefjernere, tonere, ansiktsserumer og peeling-produkter som møter oss på den evige ekspedisjonen etter ung, vakker og glødende hud. Vi følger anbefalingene fra bekjente og fristes av estetisk lekker emballasje. Pengene fyker og før vi vet ordet av det fylles baderomshylla med bitre bomkjøp som samler støv til de går ut på dato.

Vi innser at dette ikke er veien til ren, rynkefri, ungdommelig hud. Så hvordan bryte syklusen, spare lommeboka for unødvendig utgifter og endelig ende opp med en hudpleierutine og produkter som faktisk funker?

Svaret er overraskende enkelt: Velg hudpleieprodukter som er dermatologisk testet og tilpasset din hudtype.

Hvilke behov har huden din?

For at du skal finne hudpleieproduktene som passer deg best, er det viktig å vite hvilke behov og ønsker du har for huden din. Ønsker du å fjerne urenheter, tilføre mer fukt eller bekjempe aldringstegn? Er du usikker på hva huden din behøver? Svipp innom apoteket og snakk med ekspertene! De kan gi deg den veiledningen du trenger.

Hvilken hudtype har du?

Hudtype og behov går ofte hånd i hånd. Det finnes tre forskjellige hudtyper: normal/kombinert hud, tørr hud, og fet hud. Hvilken hudtype du har kan, i stor grad, avgjøre hva huden din trenger. Har du tørr hud, trenger du godt med fukt og lipider, men har du fet hud, bør du holde deg til fettfrie hudpleieprodukter.

Selv om hudtypen din passer inn i én av tre kategorier, betyr det ikke at den er helt lik alle andre. Kanskje du er sensitiv ovenfor parfymerte produkter? Tenk gjennom om huden din har spesielle kjennetegn eller utfordringer som bør tas i betraktning.

RELATERT: Hvilken hudtype har du?

Se etter hudpleieserier

Når du har fått oversikt over hvilken hudtype og hvilke behov huden din har, kan du gjøre deg klar til å gå til innkjøp av hudpleieprodukter. Første steg er å se etter hudpleieserier som er rettet mot din hudtype og dine behov.

Dr. Greve pharma har utviklet en hel portefølje med ansiktspleieprodukter for apotek, med egne serier for tørr hud, normal/kombinert hud og anti-aging, blant annet. Ansiktsseriene er dermatologisk testet og har dokumentert effekt.

Kjemikerne bak Dr. Greve pharma har god forståelse av hvordan huden fungerer og har tatt utgangspunkt i at når det kommer til hudpleie, så er det slett ikke slik at «one size fits all». De ulike seriene er derfor grundig testet i laboratorier for å tilpasses de ulike utfordringene hudtypene våre har. Enten du ønsker bedre fuktbalanse, strammere hud, eller mindre synlige rynker, kan du føle deg trygg på at hudpleieserier som Dr. Greve pharmas ansiktsportefølje eksisterer for å dekke dine behov.

 

Få flere hudpleietips her