Anti-age

Ansiktspleie: Tips for aldrende hud

Mindre glød og tørrere hud er noe som venter oss alle – om vi skal la naturen gå sin gang uten innblanding. God ansiktspleie og daglig beskyttelse kan sinke den naturlige prosessen. Les våre ansiktspleietips for aldrende hud.

Ansiktspleie: Tips for aldrende hud

Etterhvert som vi eldes vil kollagenet, altså hudens byggestener, brytes lettere ned og være vanskeligere å bygge opp igjen. Dette fører til slappere hud som mangler fylde – og fine linjer vil gjøre sitt inntog. En tregere cellefornyelse i aldrende hud vil gi mindre glød og tørrere hud, og nettopp derfor krever moden hud at du tilfører nok fuktighet og gir den daglig beskyttelse.

Det er selvfølgelig flere faktorer som påvirker huden aldringstegn. Eksempler på dette kan være eksponeringen for UV-stråler og miljøforurensninger, og så klart arv og genene dine som vi ikke får gjort så mye med. De to først faktorene bryter ned huden ved hjelp av blant annet frie radikaler, som reagerer huden, angriper cellene og bryter de ned. Så hva kan du gjøre med dette?

Den daglige basispleien

Ved å være flink til å ta godt vare på huden din kan du ha en vakker og glødende hud som er både spenstig og frisk. Det viktigste du kan gjøre for huden din – ung som aldrende, er å ha gode rutiner for rens av huden.

Rensing vil fjerne smuss, sminke og overflødig talg. Uten rens vil ikke de andre produktene du bruker ikke klare å trekke ordentlig inn i huden. En god renserutine morgen og kveld vil bidra til å holde huden sunn og smidig.

Produkter med aktive ingredienser

For aldrende hud anbefales det å bruke produkter som bidrar til å reparere skader, samtidig som de bidrar med rikelig fukt og næring. Du kan med fordel velge produkter som målrettet jobber mot aldringstegn:

Serum er et av de mest omtalte hudpleieproduktene i nyere tid og det er flere grunner til at du skal inkludere serum i hudpleierutinen din. Anti-age serum fra Dr. Greve pharma forbedrer hudens elastisitet og gir fuktighet. Det fuktgivende serumet inneholder hyaluronsyrer som jobber på ulike måter i huden for å gi fuktighet og fasthet. I tillegg forbedres hudens evne til å produsere og beholde fuktighet. Serumet har en oppstrammende effekt og gir en fuktboost.

Det er ikke uvanlig at du først ser aldringstegn rundt øyeområdet, der huden er tynnest. Anti-age øyekrem er spesielt utviklet for å gi synlig reduksjon i linjer og rynker i det sensitive området rundt øynene. Den inneholder blant annet hydra-vital som en filler-effekt som umiddelbart utjevner fine linjer. I tillegg bidrar det å holde på hudens naturlige fuktighet slik at huden rundt øynene virker yngre.

Fukt, fukt, fukt

En moden hud krever ekstra mye fuktighet. Dagkrem er kanskje en selvfølge å bruke, men når det er tid for å ta kvelden begynner huden å jobbe for fullt. Derfor bør du også bruke en rik og aktiv nattkrem gir huden ekstra styrke i nattens regenerering.

Dr. Greve pharma anti-age nattkrem bekjemper aldringstegn og lar deg våkne til en frisk, gjennomfuktet hud hver morgen. Nattkremen tilfører fuktighet uten å virke fet og gir en følelse av fornyet hud.