Hudpleieprodukter for aldrende hud.

Hudpleie for aldrende hud

Fine linjer, ujevnheter og slappere hud er vanlige tegn på aldring. Selv om rynker viser at du du har smilt masse, ønsker du kanskje å gjøre det du kan for å sinke denne prosessen? Her får du råd om hvordan du bør behandle aldrende hud.
Del på facebook

Det er ikke uvanlig å ha ønsker om hvordan huden vår skal se ut, men det er viktig å huske at det også er kroppens forsvar mot ytre påkjenninger. Og etter hvert som vi eldes vil huden gradvis miste elastisiteten, gløden og linjer vil bli mer synlige. Men med riktig hudpleie for aldrende hud kan den naturlige prosessen bremses.

Den daglige basispleien

Ved å være flink til å ta godt vare på huden din kan du ha en vakker og glødende hud som er både spenstig og frisk. Det viktigste du kan gjøre for huden din – ung som aldrende, er å ha gode rutiner for rens av huden.

Rensing vil fjerne smuss, sminke og overflødig talg. Uten rens vil ikke de andre produktene du bruker ikke klare å trekke ordentlig inn i huden. En god renserutine morgen og kveld vil bidra til å holde huden sunn og smidig.

Velg hudkrem tilpasset hudtypen din

En dagkrem spesielt tilpasset anti-age vil aktivt jobbe med aldringstegn og gi huden din fuktigheten den trenger for å bevare gløden.

Dr. Greve pharma har utviklet en anti-age dagkrem med N-peptider og hydra-vital som bekjemper aldringstegn og gir fukt og glød til huden. Hydra-vital har en filler-effekt som umiddelbart utjevner fine linjer. I tillegg bidrar det til å holde på hudens naturlige fuktighet. Resultatet er en myk, mer glødende hud med mindre synlige rynker. Dagkremen er dermatologisk testet.

Bruk en rikere nattkrem

Huden din utsettes for både indre og ytre påkjenninger i løpet av en dag. Det er først om natten at den får tid til å reparer seg selv. Nattkremer er ofte rikere i konsistensen og vil gi huden din rikelig med fukt og følelse av fornyet hud dagen etter.

Dr. Greve pharma anti-age nattkrem tilfører huden din fuktighet uten å virke fet. Nattkremen inneholder N-peptider som bekjemper aldringstegn og gir en fastere hud, nutri-vital som gir næring til huden slik at den blir myk og smidig. I tillegg har den hydra-vital som har en filler-effekt som umiddelbart utjevner fine linjer og bekjemper aldringstegn. Huden vil føles friskere og spenstigere med mindre synlige rynker. Nattkremen er dermatologisk testet.

Ta vare på den tynne huden rundt øynene

Etter hvert som vi eldes kan øyeområdet få dårlig sirkulasjon. Nettopp det gjør gjør at første aldringstegnene kommer til syne her. Vanlige hudprodukter kan være for tunge for den tynne og skjøre huden rundt øynene – bruk derfor en tilpasset øyekrem for å forebygge fine linjer og mørke ringer.

Dr. Greve pharma anti-age øyekrem er spesielt utviklet for å gi synlig reduksjon i linjer og rynker i det sensitive området rundt øynene. Med hjelp av N-peptider og hydra-vital får huden hjelp til å holde på den naturlige fuktighet slik at huden rundt øynene virker yngre og smidigere. Øyekremen er dermatologisk testet.

Ekstra fuktboost til huden

En moden hud krever ekstra mye fuktighet. Bruk produkter som bidrar til å reparere skader, samtidig som de bidrar med rikelig fukt og næring.

Serum består ofte av et høyt innhold aktive ingredienser som kan bidra til å gjøre anti-age egenskapene i de andre produktene dine mer aktive. Dr. Greve pharma anti-age serum er et fuktgivende serum som inneholder hyaluronsyrer som jobber på ulike måter i huden for å gi fuktighet og fasthet. Serumets oppstrammende effekt og fuktboost gir en frisk hudtone og jevnere hud. Anti-age serum er uparfymert og dermatologisk testet.

Gode hudpleierutiner

I tillegg til å bruke produkter med aktive ingredienser, er det viktig å huske basis-hudpleien: Gode rutiner for rens av huden som fjerner smuss og overflødig talg, samt å bruke solkrem. Det er helt essensielt og en enkel måte å forebygge aldrende hud. Helst bør du bruke solfaktor året rundt, men det er spesielt viktig i sommerhalvåret.

Få flere hudpleietips til aldrende hud