Dr. Greve pharma hudpleie for kombinert hud.

Hudpleie for kombinert hud

Mange syns at det kan være utfordrende å finne riktig hudpleieprodukter til kombinert hud. Og det er ikke så rart, for når huden føles både tørr og fet på samme tid kan det være vanskelig å vite hva som er optimal pleie. Her får du gode råd.
Del på facebook

Kombinert hud er den vanligste hudtypen – og kanskje den vanskeligste å behandle riktig. Mens de andre hudtypene, som tørr, sensitiv, oljete og fet, kan være enkle å definere, kan kombinert hud være vanskelig.

Som navnet tilsier er har huden både tørre partier og fete partier som er mer glinsende enn resten av ansiktet. Dette er som regel T-sonen, som består av panne, nese og hake. Mens T-sonen kan være fetere og ha store porer, der du periodevis kan få urenheter og kviser, kan huden føles tørr i kinnene grunnet mangelen på fukt.

Hudpleietips for kombinert hud

Rens

Som med alle andre hudtype er det viktig å rense huden godt. For kombinert hud gjelder det å velge en ansiktsrens som er mild, samtidig som den ikke tørker ut huden. Dr. Greve pharma renseskum inneholder provitamin B og hudens naturlige fuktighetsbevarende stoffer, AHA-syre og karbamid, som hjelper huden å opprettholde fuktighetsbalansen. Renseskummet er uten parfyme og er dermatologisk testet.

Fuktighet til huden

Fuktighet er viktig, men kun hvis du velger riktig produkt – velg et som er lett og ikke inneholder for mye oljer som gjør huden fetere. Dr. Greve pharma dagkrem for kombinert hud er en lett og mattende fuktighetskrem. Dagkremen inneholder hyaluronsyre og matt-IQ. Hyaluronsyre sikrer riktig fuktbalanse i huden og tilfører huden fuktighet uten å gjøre den blank. Matt-IQ reduserer synlige porer og talgproduksjon.

Nattkrem

En god nattkrem inneholder nærende stoffer som gir huden ny næring og glød. Dr. Greve pharma nattkrem for normal/kombinert hud tilfører fuktighet og gjenoppretter fuktbalansen. Nattkremen inneholder antioksidanten vitamin E som beskytter og tilfører huden rikelig med fuktighet og næring. I tillegg inneholder den karbamid og AHA-syre som tilfører fuktighet gjennom natten slik at huden blir myk med fornyet glød. Kremen er parfymefri og dermatologisk

Kombinasjonen av regelmessig rens, samt bruken av en god dagkrem og nærende nattkrem er et godt utgangspunkt for strålende, vakker hud.

FÅ FLERE HUDPLEIETIPS HER