Tørr hud

Hudpleierutine for tørr hud

Tørr hud kan både være en permanent tilstand eller et tilbakevendende problem som kommer når været endrer seg. Enten du kun lider av tørr hud i vinterhalvåret eller lever med den tørre huden året rundt – dette er hudpleierutinen for deg.

Produkter til tørr hud. Foto.

Rense huden

Enhver hudtype har behov for å starte dagen med en god ansiktsrens, men en tørr hud har i tillegg fordel av produkter som tilfører fukt allerede i renseproduktene.

Dr. Greve pharma rensemelk for tørr hud fjerner skånsomt sminke og renser huden. Den inneholder pleiende rapsolje og provitamin B tilfører fuktighet allerede i første steget i hudpleierutinen. Rensemelken inneholder hudens naturlige fuktighetsbevarende stoffer som hjelper huden å opprettholde sin rette fuktighetsbalanse, og etterlater huden myk og smidig med en sunn glød.

Serum

Har du ikke brukt serum før bør du definitivt inkludere det i hudpleierutinen din fra nå av. Et godt serum vil tilføre fuktighet og kan utgjøre en stor forskjell i hvordan huden din føles og ser ut.
Dr. Greve pharma serum med vitamin C gir en intens fuktboost, friskere hudtone og bekjemper aldringstegn. Vitamin C er en kraftig antioksidant som bekjemper gusten hud og gir glød til huden.

Fuktighetsgivende dagkrem

Har du tørr hud bør du definitivt inkludere en rik dagkrem med masse næring i hudpleierutinen din. Dr. Greve Pharma har flere valgmuligheter til dagkrem om du sliter med en tørr hudtype. Velg mellom dagkrem med mild duft eller parfymefri dagkrem. Har du i tillegg sensitiv hud, anbefaler vi dagkrem for sensitiv hud som beroliger og gir langvarig fuktighet.

Nattkrem

Huden vår jobber hardt om natten for å å hente seg inn før neste dag, blant annet ved å reversere skader, fornye celler og reparere bindevev. Derfor trenger huden en rik krem som gir næring og fuktighet.

Dr. Greve pharma nattkrem for tørr hud inneholder karbamid, AHA-syre og ceramid som gir langvarig fuktighet og næring til huden i løpet av natten. Karbamid og AHA-syre binder vann til det øverste hudlaget og øker hudens evne til å ta vare på fuktigheten. Ceramidene hjelper huden å styrke sin naturlige barriere slik at fuktbalansen gjenopprettes.

Øyekrem

Fine linjer og rynker rundt øynene kommer med alderen og det er lurt å starte tidlig med en øyekrem som tilfører fuktighet. Det kan bidra til å minimere tørrhetslinjer. Denne bør brukes morgen og kveld, fra neseryggen og ut mot tinningene.

Dr. Greve pharma øyekrem for tørr hud inneholder AHA-syre og karbamid forbedrer hudens evne til å holde på fuktighet, og quinoaekstrakt nedtoner mørke ringer og minsker tretthetstegn for et mer våkent blikk. Påfør forsiktig en liten mengde krem rundt øynene.

Ansiktsmaske

Vi har vel gjort det ganske tydelig at huden din trenger fukt, fukt og atter fukt. Derfor kommer det ikke som en overraskelse at du også bør bruke en god ansiktsmaske som tilfører fuktighet. Dette kan du med fordel gjøre to ganger i uken etter en god rens.