Kvinne heller Dr. Greve Pharma Vitamin C serum med dropper i vannglass.

Bruke serum? Her får du 5 grunner

Ansiktsserum er kanskje et av de mest omtalte hudpleieproduktene i nyere tid, og det med god grunn. Serum er nemlig et høykonsentrert lite vindunderprodukt som løser en rekke hudutfordringer.
Del på facebook

Lurer du på hvorfor du bør bruke serum? Ansiktsrens og hudkrem bør jo holde, eller..?

Hudpleie kan være kompliserte saker – i alle fall hvis du er litt usikker på hva huden din trenger. Det er en jungel av produkter der ute, i tillegg får du stadig høre om «stegene» du bør foreta deg morgen og kveld. Men selv om du ønsker en helt enkel hudpleierutine, bør du alltid inkludere et serum tilpasset din hudtype. Og her får du 5 gode grunner til hvorfor!

1. Bruke serum for å takle ulike hudproblemer

Har du ekstra tørr eller irritert hud? Kanskje du sliter med pigmentflekker – eller vil bli kvitt tidlige aldringstegn? Det finnes utallige alternativer på markedet som er spesielt tilpasset ulike hudutfordringer. Våre to serum med vitamin C er, for eksempel, perfekt å bruke under solfaktor når du skal være i solen. Grunnen er at den potente antioksidanten beskytter mot frie radikaler og kan redusere pigmentering.

Har du flere utfordringer med huden din? Ikke noe problem! Serumets største fordel er nemlig at du kan kombinere og bruke flere samtidig. Bruk for eksempel Dr. Greve pharma Anti Age Serum på kvelden, og Dr. Greve pharma Vitamin C Serum med dropper på morgenen.

Anti Age-serumet inneholder hyaluronsyrer  som forbedrer hudens elastisitet og tilfører rikelig med fuktighet mens du sover. Vitamin C-serumet gir deg rikelig med glød og en jevnere hudtone gjennom dagen – og de to utfyller hverandre med sine aktive ingredienser. Serum med vitamin C er helt supert å bruke under solfaktor når du skal være i solen, da den potente antiosidanten beskytter mot frie radikaler.

2. Høykonsentrert produkt

Ettersom serum er et høykonsentrert produkt, er et par dråper tilstrekkelig til hele ansiktet. Med andre ord varer produktet lenge, så selv om det koster litt sprenger du ikke lommeboken.

3. Perfekt for deg med fet hud

Er du stadig blank i huden? Da har du mest sannsynlig fet hud, og blankheten skyldes at huden produserer mye talg. Er det én ting du bør ha på baderomshyllen er det et serum tilpasset huden din. Serum er ofte et vannbasert hudpleieprodukt, og har mindre fettstoffer og er derfor mer tyntflytende enn dag- og nattkremer. Den lette konsistensen gjør også at produktet trekker raskt inn i huden og leverer god fuktighet. Fet og blank hud kan også bli dehydrert og har godt av litt ekstra fukt i hudpleierutinen.

4. Tilskudd til hudpleierutinen din

Serum er ikke bare for deg som har enkeltutfordringer med huden. Det kan også brukes som et tilskudd til hudpleierutinen din. Kombiner det med dag- og nattkrem for å gi huden det lille ekstra i hverdagen, som for eksempel mer fukt.

Husk at serum skal påføres før fuktighetskrem, og på nyrenset hud.

5. Forebyggende

I tillegg til at det hjelper deg med hudutfordringer du har her og nå, er det også et forbyggende produkt. Serum kan gjerne kalles «den korrigerende delen» av hudpleierutinen din, siden den kan virke forebyggende mot, blant annet, aldring, pigmentering, solskader og matthet.

Serum for alle

Dr. Greve pharmas vitamin C serum er et godt alternativ for alle hudtyper. Produktet er utviklet for å gi huden en intens fuktboost, samtidig som den reduserer tegn til aldring.

Har du allerede startet med en anti-age-serie bør du teste Dr. Greve pharma Anti-age Serum: Et fuktgivende produkt med hyaluronsyrer som jobber på ulike måter i huden for å gi fuktighet og fasthet. Resultatet er en frisk hudtone og jevnere hud.

Serum fra Dr. Greve pharma