Hudpleieserier fra Dr. Greve pharma.

Hvor kan jeg kjøpe Dr. Greve pharma?

Dr. Greve pharma er et norsk hudpleiemerke som selges eksklusivt i apotek. Produktene inneholder aktive ingredienser, er dermatologisk testet og har dokumentert effekt.
Del på facebook

Produktene selges eksklusivt i apotek. Du kan kjøpe Dr. Greve pharma i disse apotekene og deres online butikker:

Dr.Greve pharma består av fem ulike produktserier tilpasset tørr hud, normal/kombinert hud, anti-age, alle hudtyper og menn. Det skal være enkelt for deg å finne riktige produkter for nettopp din hudtype og behov. I tillegg har vi en egen serie produkter spesielt utviklet for barn og baby.

Produktserier

Pro-retinol
Dr. Greve pharma Pro-retinol Anti Age er spesielt tilpasset en moden hud med synlige aldringstegn. Den består av fire produkter som bidrar til å gjenopprette et yngre og friskere utseende.

Dr. Greve pharma Pro-retinol

Vitamin C
En hudpleieserie er proppet med aktive ingredienser og gir huden din fukt og ekstra påfyll av vitamin C for jevn hudtone – og mye glød! Alle produktene i hudpleieserien inneholder ekstrakt av tindved og grapefrukt, som er kjent for høyt innhold av vitamin C.

Tørr hud
I denne serien finner du rens, dagkrem, nattkrem og øyekrem tilpasset tørr hud. Produktene er skånsomme for huden og tilfører rikelig med fuktighet. Her finner du også dagkrem tilpasset sensitiv hud, helt uten parfyme.

Dr. Greve pharma Tørr hud.

Anti-age
Dr. Greve pharma Anti-age er en serie hudpleieprodukter med aktive ingredienser som jobber mot aldringstegn. Produktene har oppstrammende effekt, og tilfører rikelig med fukt, næring og glød.

Normal/kombinert hud
Normal/kombinert hud trenger også fuktighet for å opprettholde en frisk og sunn glød. I serien finner du renseskum som rengjør og løser opp smuss uten å tørke ut huden. Dagkremene gir masse fuktighet og glød uten å gjøre huden blank. Samt nattkrem som tilfører næring og fuktighet for en myk og sunn hud.

Dr. Greve pharma Normal/kombinert hud

Alle hudtyper
Disse produktene passer for alle og kan brukes sammen med produkter fra de andre seriene. I Alle hudtyper-serien finner du farget dagkrem med SPF 15, micellar rensevann og ansiktsskrubb.

Menn
Vi har også utviklet produkter spesielt for menn. Serien består av rensegel og ansiktskrem med fuktgivende og mattende effekt.

Dr. Greve pharma Menn.

Produkter for barn
I tillegg til ansiktspleie finner du også en mild serie for baby og barn med body lotion, sinksalve, babyolje, dusj og bad, shampoo og universalkrem spesielt tilpasset den sarte baby- og barnehuden.

Dr. Greve pharma Barn & baby.

Få tips til å bruke produktene her