Alle hudtyper

Hvor kan jeg kjøpe Dr.Greve pharma?

Dr.Greve pharma er et nytt norsk hudpleiemerke som selges eksklusivt i apotek. Produktene inneholder aktive ingredienser, de er dermatologisk testet og har dokumentert effekt.

Dr Greve Pharma serien. Foto.

Dr.Greve pharmas ansiktspleieserie består av fem ulike produktserier tilpasset tørr hud, normal/kombinert hud, anti-age, alle hudtyper og menn. Det skal være enkelt for deg å finne riktige produkter for nettopp din hudtype og behov.

Produktene selges eksklusivt i apotek, og du kan kjøpe Dr. Greve pharma i disse apotekene og deres online butikker:

Produktserier

Tørr hud

I denne serien finner du rens, dagkrem, nattkrem og øyekrem tilpasset tørr hud. 
Produktene er skånsomme for huden og tilfører rikelig med fuktighet. Her finner du også dagkrem tilpasset sensitiv hud, helt uten parfyme.

Tørr hud

Anti-age

Anti-age serien består av produkter som reduserer synligheten av rynker og gir huden fukt og glød. Dagkrem, nattkrem og øyekrem i denne serien har en umiddelbar filler-effekt som jevner ut fine linjer. Serumet med hyaluronsyre strammer opp huden og gir rikelig med fuktighet.

Anti age

Normal/kombinert hud

Normal/kombinert hud trenger også fuktighet for å opprettholde en frisk og sunn glød. I serien finner du renseskum som rengjør og løser opp smuss uten å tørke ut huden. Dagkremene gir masse fuktighet og glød uten å gjøre huden blank. Samt nattkrem som tilfører næring og fuktighet for en myk og sunn hud.

Normal / kombinert hud

Alle hudtyper

Disse produktene passer for alle og kan brukes sammen med produkter fra de andre seriene. I Alle hudtyper-serien finner du farget dagkrem med SPF 15, micellar rensevann, ansiktsskrubb og et deilig vitamin c serum som gir huden glød og en ordentlig fuktboost.

Produkter til alle hudtyper

Menn

Vi har også utviklet produkter spesielt for menn. Serien består av rensegel og ansiktskrem med fuktgivende og mattende effekt.

Dr greve pharma - mann

Produkter for barn

I tillegg til ansiktspleie finner du også en mild serie for baby og barn med sinksalve, babyolje, dusj og bad, shampoo og universalkrem spesielt tilpasset den sarte baby- og barnehuden.

Dr. greve pharma baby