Dr. Greve pharma øyekrem for tørr og sensitiv hud.

Hvorfor bruke øyekrem?

Du vet kanskje at huden rundt øynene er tynnere og mer ømfintlig enn resten av huden i ansiktet, men må du bruke en krem spesielt for øynene eller kan du bruke dagkremen din? Vi gir deg svar på det du lurer på om øyekrem.
Del på facebook

I løpet av en dag er øynene dine mye i bevegelse. Har du tenkt over det? Du snakker, smiler, ler, myser, blunker og kanskje du til og med trenger å felle en tåre. I tillegg så vasker du ansiktet et par ganger om dagen, eller kanskje du gnir deg i øynene. Alle disse tingene fører til at det rykkes i den delikate huden og øyeområdet gjennomgår mye stress.

Da er det ingen tvil om at øyene fortjener god pleie. Det er viktig å husker på at huden rundt øynene er delikat og mer ømfintlig enn huden ellers. Derfor trenger øyeområdet annerledes behandling enn resten av ansiktet, og du bør velge en lettere krem som er tilpasset nettopp dette området.

Når starter man å bruke øyekrem?

En tommelfingerregel når det kommer til hudpleie er: Jo tidligere, desto bedre – og det samme gjelder øyekrem. For noen er det naturlig å starte med øyekrem i 30-årene, mens andre starter allerede før de første aldringstegnene kommer, tidlig i 20-årene. Forebygging vil alltid være lurere enn etterbehandling. Ved å begynne så tidlig som mulig vil du oppleve de aller beste resultatene.

Slik påfører du øyekrem

Når du skal påføre øyekrem er det anbefalt å bruke en liten mengde på nyrenset hud som du klapper inn med lette bevegelser. Ikke gni kremen inn eller legg for mye trykk på den sensitive huden rundt øynene. Unngå også direkte kontakt med øyet.

Øyekrem fra Dr. Greve pharma

I likhet med annen hudpleie kan også øyekrem kan ha ulike funksjoner. Gode øyekremer behandler spesifikke problemer samtidig som de tilfører fuktighet.

Som resten av huden i ansiktet kan også huden rundt øynene ha forskjellige hudtyper. Derfor er det viktig å velge en øyekrem som passer deg. Gode øyekremer behandler spesifikke problemer samtidig som de tilfører fuktighet. Dette er våre øyekremer:

Anti-age øyekrem

Dr. Greve pharma anti-age øyekrem spesielt utviklet for å gi synlig reduksjon i linjer og rynker i det sensitive området rundt øynene, samtidig som den tilfører fuktighet.

Den inneholder N-peptider som bekjemper aldringstegn og gir en fastere hud. Hydra-vital har en filler-effekt som umiddelbart utjevner fine linjer, og bidrar til å holde på hudens naturlige fuktighet slik at huden rundt øynene virker yngre og smidigere.

Begge produktene er dermatologisk testet.

Øyekrem fra Dr. Greve pharma