C-vitamin serum fra Dr. Greve Pharma.

Derfor trenger huden din C-vitamin

Det er godt kjent at C-vitamin er sunt og bra for deg, men hvor viktig er det egentlig for huden? Finn ut her.
Del på facebook

C-vitamin finner vi hovedsakelig i frukt og grønnsaker. Det er bra for immunforsvaret, har anti-inflammatoriske egenskaper og er et hett kjerringråd mot forkjølelser. I tillegg bidrar vitamin C til at det blir enklere for kroppen å ta opp andre næringsstoffer, eksempelvis jern. Men visste du at det også er bra for huden din?

Hva gjør C-vitamin for huden din?

C-vitamin er en naturlig og kraftig antioksidant som bekjemper gusten hud og gir glød til ansiktet. Gusten hud kommer gjerne av døde hudceller, ujevn fargetone og mangel på sirkulasjon i huden. Vitamin C eksfolierer huden og gir den en sunn, naturlig glød. Det har også en utjevnende effekt på hudtonen, og er derfor mye brukt i produkter mot pigmentering og produkter som gir mer liv til huden. Vitaminet kan lysne pigmentflekker og arr du allerede har, og fungerer også forebyggende mot pigmentering.

C-vitamin hjelper kollagensyntesen i huden. Kollagen bidrar til å holde huden fast, elastisk og spenstig. Med andre ord fungerer det forebyggende mot aldring i huden.

Vitamin C fungerer bra alene, men kombinert med vitamin E er effekten enda større.

Bruk den før UV-beskyttelse

Skal du ut i solen? Da bør du påføre C-vitamin før UV-beskyttelsen din. Vitaminet kan være med å gjøre hunden mindre sensitiv for irritasjon forårsaket av solen, altså en sikker vinner både på ferie og til hverdags. Vær likevel nøye med å bruke solkrem da C-vitamin ikke beskytter mot UV-stråling og solbrenthet.

Lokalt påført er C-vitamin faktisk en av de mest aktive antioksidantene vi har.

Som en ingrediens i toner og serum, bidrar det til å styrke hudens naturlige forsvar. Dr. Greve pharmas vitamin C serum er et godt alternativ, uansett hudtype, som enkelt kan legges til i din daglige hudpleierutine. Serumet er et høykonsentrert produkt med aktive ingredienser og gir godt med fukt til huden, samtidig som det er med på å redusere tegn til aldring. Vitamin C Glow toner reduserer synligheten av pigmentflekker samtidig som den styrker og pleier huden for fornyet glød.

Husk dette

Ren vitamin C (askorbinsyre) er sensitiv for lys, varme og luft, og mister lett effekten. I Dr. Greve pharmas vitamin C-produkter bruker vi svært stabile og effektive derivater/varianter av vitamin C.

Bygg opp toleransen

C-vitamin kan forårsake irritasjon i huden i høye konsentrasjoner. Har du sensitiv hud, bør du starte med produkter med lavere konsentrasjon – spesielt om du har opplevd svie tidligere. For å bygge opp toleransen kan du kan også blande serumet med fuktighetskremen din, eller prøve ett av våre andre tips.

Produkter med C-vitamin fra Dr. Greve pharma