Alle hudtyper

Hurra, Dr. Greve pharma vant årets beste hudpleieserie!

Og prisen for årets beste hudpleieserie (bred distribusjon) gikk til… Dr. Greve pharma! For 20. året på rad har en samlet norsk kosmetikkbransje kåret de beste produktlanseringene under Norwegian Cosmetic Award (NCA), og fagjuryen, med blant andre sjefredaktør i KK Ingeborg Heldal og beauty-influencer Eveline Karlsen, kåret oss til årets hudpleieserie. Stas? Stas!

Dr. Greve Pharma er årets beste hudpleieserie 2020. Foto.

Av naturlige årsaker ble det ingen stor prisutdeling og fest på Edderkoppen Scene da Norwegian Cosmetic Award (NCA) hadde sin utdeling i vår, men heller en festlig utdeling på Instagram. Glitter og stettglass ble bytta ut med entusiastisk emojibruk og virtuelle klemmer. Det er fantastisk stort for oss å vinne prisen for årets beste hudpleieserie 2020, og ikke minst å lese hva fagjuryen sier om Dr. Greve pharma. Her er vår digitale takketale! 

Dette sa fagjuryen om årets beste hudpleieserie 2020!

Det er mildt sagt superstas å lese fagjuryens begrunnelse, spesielt når de trekker frem at Dr. Greve pharma har produkter for enhver hudtype – og at designet vårt falt i smak! Målet vårt da vi lanserte Dr. Greve pharma var nettopp å lage en ukomplisert men effektiv ansiktsserie med dokumentert effekt.

Her kan du lese hele fagjuryens begrunnelse:

«Årets vinner er et merke som er kjent for de fleste, og som gjør mye for å forstå og møte forbrukers behov i alle kanaler.

Vinneren ønsker at troverdig hudpleie som gir den effekten den lover skal være lett tilgjengelig for alle, uansett hudtype, til en fornuftig pris. 

Med en serie på 20 produkter for enhver hudtype, også for menn, var dette noe som falt i smak hos juryen. Det duse og nydelige designet passer godt inn i apotekskanalen hvor den er lansert eksklusivt.»

Dr. Greve Pharma – ansiktspleie for alle hudtyper. Foto.

Andre prisvinnere 

Blant de andre vinnerne av NCA 2020 finner du fantastiske merkevarer som Sophie Elises Glöd, Sensai, YSL, Mac og Guerlain. Med andre ord er det et eksklusivt, velduftende og vakkert selskap å befinne seg i.

Takk til folkejuryen

Vi vil også takke alle dere i folkejuryen som sender oss gode reviews og tilbakemeldinger på produktene våre her på nettsiden, på Facebook og Instagram. Det føles litt som å vinne en pris hver gang! 

Tusen, tusen takk!