Dr. Greve pharma Vitamin C serum.

Hva er serum og hvorfor bør du bruke det?

«Serum» er et sexy ord på hudpleiefronten, men hva betyr det egentlig? Og hva brukes det til? Her er alt du trenger å vite om vidundermiddelet.
Del på facebook

Har du hørt venninner sverge til serum, og følt deg litt flau over å ikke vite hva det er? Da er du ikke alene. Det har vært mye snakk om serum de siste årene, men med mindre du har huket tak i en hudterapaut, er det ikke så opplagt hvilken funksjon og fordeler dette trendproduktet egentlig har. Vi har satt oss inn i alt som heter serum, slik at du fort skal forstå hvorfor dette buzz-ordet har blitt en skjønnhetsfavoritt.

Hva er serum? 

Serum er et høyt konsentrert produkt med aktive ingredienser. I motsetning til krem har serum som mål å trekke dypt inn i huden og dermed forsterke den totale effekten av hudpleien. For at den skal trekke raskt inn i huden, er serum mer tyntflytende enn krem. Den har også mindre fettstoffer, siden disse bidrar til å styrke hudbarrieren.

Ønsker du å få maks effekt av hudpleien din er serum absolutt verdt investeringen. Kun noen dråper hver dag er nok, så selv om det koster litt, kan du føle deg trygg på at du har et produkt som vil vare.

Hvordan virker det? 

Ulike serumer gir ulike resultater. Noen er egnet for å bekjempe aldringstegn, andre for å gi huden ekstra fuktighet. Siden serum spiller en forsterkende rolle i hudpleien, er det viktig å vite hvilket mål du ønsker å oppnå, og velge et serum som støtter opp mot dette.

Serum med vitamin C

For mange av oss er det viktig å styrke hudens naturlige forsvar. Da er det serum med C-vitamin som gjelder. Vitamin C er nemlig en kraftig antioksidant som bekjemper gusten hud og gir glød tilbake til ansiktet. Dr. Greve pharmas vitamin-C serum er et godt alternativ for alle hudtyper. Serumet er utviklet for å gi huden en intens fuktboost.

Serum med pro-retinol

Om du er ute etter å styrke huden og redusere aldringstegn, kan serum med pro-retinol være veien å gå. Dr. Greve pharmas pro-retinol serum har en oppstrammende effekt på huden, samtidig som den effektivt reduserer rynker og fine linjer.

Hvordan bør du bruke serum? 

Hvordan du bruker serum er essensielt for å oppnå effekten som er lovet på etiketten. Først må du velge et serum som er tilpasset din hudtype og behov. Påfør serumet morgen og kveld på nyrenset hud. Husk at serum skal på før fuktighetskrem.

Få flere hudpleietips her