Dr. Greve Pharma Dagkrem med vitamin C og solfaktor

Nyhet! Dagkrem med solfaktor og vitamin C

Bruk dagkrem med solfaktor og vitamin C for daglig solbeskyttelse, fukt og glød. Les mer om power-duoen her!
Del på facebook

Noen ting blir simpelthen bedre sammen: Fløte og jordbær, ost og kjeks – og solfaktor og vitamin C! Vitamin C og SPF er en power duo som sammen beskytter huden, tilfører fukt og glød, og jevner ut hudtonen.

Dagkrem med solfaktor og vitamin C.

Derfor bør du bruke dagkrem med solfaktor

Om sofaktor ikke allerede er en del av din daglige rutine, bør den definitivt bli det. Solen er nemlig en av de største kildene til tidlig aldring av huden.

Det finnes to typer UV-stråler som skader huden: UVA og UVB. Begge typene skader kollagen og elastin i huden. Derfor kan de føre til tidlig utvikling av aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentflekker.

Den enkleste – og beste – måten å beskytte huden mot UV-stråler, er å bruke en dagkrem med solfaktor i hverdagen, og en solkrem med høy solfaktor når solen skinner som mest. Sørg for å velge en krem med solfaktor som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler.

Les også: Guide til solbeskyttelse og UV-stråler

Gode alene – best sammen

Det finnes en rekke gode grunner til å inkludere vitamin C i hudpleierutinen. En av dem er at den kraftige antioksidanten gir økt beskyttelse mot solrelatert aldring og frie radikaler.

Vitamin C styrker hudens evne til å forsvare seg mot de frie radikalene som frigjøres i møte med UV-stråler. I tillegg bidrar vitaminet til å redusere aldringstegn ved å stimulere cellefornyelsen og øke produksjonen av kollagen. Det kan jevne ut hudtonen, lysne pigmentflekker og arr, og gi deg en sunn og frisk glød.

Solfaktor og vitamin C bidrar begge til å redusere aldring av huden på hver sine måter. Derfor har vi utviklet en dagkrem som kombinerer de to.

Dr. Greve pharma Vitamin C Dagkrem med SPF 25

Hils på vårt nyeste tilskudd til Dr. Greve pharma-familien: Vitamin C Dagkrem med SPF 25! Denne multifunksjonelle kremen beskytter mot både UVA- og UVB-stråler, bidrar til å forhindre aldringstegn, og gir huden en frisk, ungdommelig glød.

Påfør ansiktskremen hver morgen sammen med andre produkter fra Vitamin C-serien for optimalt resultat:

Om du ønsker å kombinere effektene av både vitamin C og pro-retinol, anbefaler vi å gi huden vitaminboost og beskyttelse på dagtid, og la pro-retinolen jobbe om natten.

Få flere hudpleietips her