Dr Greve pharma Anti-age Serum inneholder hyaluronsyrer som jobber på ulike måter i huden for å gi fuktighet og fasthet.

Fordelene med hyaluronsyre

Du har helt sikkert hørt ordet «hyaluronsyre» i sammenheng med hudpleie, og kanskje lurt på hva det er og hvorfor du bør bruke produkter som inneholder det. Det får du svaret på her.
Del på facebook

Det er ikke alltid like lett å holde orden på alle it-ingrediensene innen hudpleie. Trendene innen skjønnhet og velvære forandrer seg hyppig, men er det én ting som er sikkert, så er det at du bør se etter produkter som inneholder ingredienser med bevist effekt. Hyaluronsyre er en av disse.

Hva er hyaluronsyre?

Til tross for at navnet har ordet ‘syre’ i seg, er det ikke det, men et sukkermolekyl som binder vann. Dette er en ingrediens du finner naturlig i kroppen. Den har en fuktbindende evne og fungerer som et smøremiddel for huden. Oppgaven til ingrediensen er å opprettholde fuktbalansen i huden, og om du har mangel på det mister huden elastisiteten slik at linjer og rynker blir tydeligere.

Hvorfor bruke hyaluronsyre?

Hyaluronsyre kan binde opptil tusen ganger sin egen vekt i vann og er derfor en kraftfull fuktighetsgivende ingrediens. Avhengig av molekylstørrelsen vil hyaluronsyre jobbe både på innsiden og utsiden av huden for å tilføre og bevare fuktigheten.

Dr. Greve pharma Dagkrem for kombinert hud er en lett og mattende fuktighetskrem. Dagkremen inneholder hyaluronsyre og matt-IQ. Det sikrer riktig fuktbalanse i huden og tilfører huden fuktighet uten å gjøre den blank. Matt-IQ reduserer synlige porer og talgproduksjon.

Hjelper huden å holde balansen

Når huden aldres minsker den naturlige produksjonen av hyaluronsyre og huden blir tørrere og mindre elastisk. Dette fører til dypere linjer og rynker. Når produksjonen minker bør huden få påfyll. De fuktbindene egenskapene gjør at huden «fylles ut» fra innsiden og dermed føles fastere og mer elastisk. Rynker, og spesielt dypere rynker, blir dermed også mindre synlig.

Dr Greve pharma Anti-age Serum inneholder hyaluronsyrer som jobber på ulike måter i huden for å gi fuktighet og fasthet. I tillegg stimulerer det hudens egen evne til å produsere og beholde hyaluronsyre.

Hudpleieprodukter med nettopp denne ingrediensen er gunstig for alle – uansett hudtype og alder.

Få flere hudpleietips til aldrende hud